Het gebruik van Phitex® ClearUpHoeveel product heb ik nodig voor mijn huid en hoe lang doe ik met 50 of 100 ml?


Je hebt maar weinig product nodig. Met 50 ml doe je ongeveer 2 tot 3 maanden. Met 100 ml een half jaar als je alleen je gezicht behandelt. 

De juiste dosering staat duidelijk beschreven onder "Hoe gebruik je het?" in de footer onderaan de pagina.
Daar zie je precies hoeveel product je verbruikt voor de huid die je wilt behandelen. Ook zie je daar hoelang je met 50 of 100 ml doet. Hoelang je er mee doet is afhankelijk van wat je wilt behandelen.


Wat is een 'Bandeau' en wanneer moet ik deze gebruiken?


Een bandeau is een soort hoofdbandje en die heb je nodig als je de huid op je voorhoofd wilt behandelen. Dit hoofdbandje draag je 's nachts. De bandeau is speciaal ontworpen en zit comfortabel.

De bandeau wordt gratis meegeleverd bij je product; je kunt deze gewoon wassen en blijven gebruiken.


Voor welke huidproblemen wordt Phitex® ClearUp  gebruikt?


Phitex® ClearUp wordt met succes gebruikt door onze klanten tegen acne, overmatige talgproductie, roodheid, terugkerende kleine ontstekingen en sommige schimmelaandoeningen van de huid.

Omdat het de weerstand en het herstel van de huid verhoogt, wordt het ook vaak gebruikt na intensieve huidbehandelingen, zoals peelingbehandelingen, laserbehandelingen en bijvoorbeeld na microdermabrasie- en microneedlingbehandelingen. 


Verdwijnt mijn acne voor altijd als ik Phitex® ClearUp  heb gebruikt?

Nee. Dit komt omdat acne wordt veroorzaakt door hormonen en het soms erfelijk is. Acne zorgt ervoor dat je een onzuivere huid hebt. Phitex® ClearUp  zorgt ervoor dat je huid meer weerstand krijgt waardoor onzuiverheden minder worden. Hierdoor worden de zichtbare gevolgen van acne minder. In Phitex® ClearUp  zitten ingrediënten die schimmel- en bacteriedodend zijn. Van sommige gebruikers horen wij dat de huid na een aantal weken behandeling met Phitex® ClearUp  zoveel sterker is geworden dat zij het product niet meer nodig hebben. In de meeste gevallen blijven onze klanten het product gewoon gebruiken om een mooie huid te blijven houden.