.
Wanneer werkt Phitex®  ClearUp  niet?


 
.
.

Er is een aantal omstandigheden of redenen waarom Phitex® ClearUp  niet werkt of minder goed werkt. 
.

Aanwijzingen

Volg goed de aanwijzingen voor gebruik. Als je het product verkeerd toepast werkt het niet.
Slaap bijvoorbeeld niet met een (nacht)creme of make-up op en zorg ervoor dat je haar schoon is van wax, gel of haarvet voordat je gaat slapen.
Laat je ingesprayde kussensloop eerst goed drogen (niet strijken) voordat je erop gaat liggen en gebruik de voorgeschreven aantal spays voor het insprayen van het textiel.
De aanwijzingen voor gebruik zijn bijgesloten in de verpakking van het product.

.
Bandeau

Gebruik de mee te bestellen bandeau als je je voorhoofd wilt behandelen. Het is noodzakelijk om een bandeau te gebruiken om de huid van je voorhoofd te kunnen behandelen. Als je deze niet gebruikt werkt het product niet voor de huid op je voorhoofd.

.
Allergie

Als de onzuiverheden van je huid worden veroorzaakt door een allergische reactie werkt het product niet. Phitex® ClearUp  werkt namelijk niet tegen allergische reacties. Een veelvoorkomende oorzaak dat je huid een allergische uitslag heeft, is het gebruik van slechte producten voor je huid, bijvoorbeeld cosmetica waarin kleur- en geurstoffen parabenen of propylene glycol aanwezig zijn. Ook het aanbrengen van veel make-up overdag kan een allergische reactie op termijn ontwikkelen, zodat onzuiverheden ontstaan.

Als je wilt weten of jouw huidonzuiverheden worden veroorzaakt door een allergische reactie kun je ons een foto sturen ter beoordeling. Dit kan naar info@phidermica.nl .

Phitex® ClearUp  zelf, zal nooit een allergische reactie veroorzaken! Phitex® ClearUp  is zeer huidvriendelijk en is helemaal vrij van allergieopbouwende en irriterende stoffen.

.
Bijzondere acne

Phitex® ClearUp  werkt niet voor de vorm van acne die ontstaat door krabben en knijpen. Deze vorm van acne heet: 'Acne excoriée des jeunes files'.
Door stress kan het zijn dat je veel krabt en knijpt in je huid, waardoor wondjes of of kleine ontstekingen ontstaan. Phitex® ClearUp  zal wel bijdragen aan een sneller herstel van de wondjes, maar de wondjes gaan nooit helemaal weg omdat deze steeds opnieuw opengaan door het krabben of knijpen.

.
Slaaphouding

Als je de zijkanten van je gezicht wilt behandelen en je slaapt alleen op je rug werkt Phitex® ClearUp niet. Omdat Phitex® ClearUp  op je kussen gesprayd wordt om je huid te behandelen is het nodig dat de zijkanten van je gezicht in contact komen met het ingesprayde kussen. Als je alleen op je rug slaapt gebeurt dit niet en komt het product niet in contact met je huid. Omdat het daarom niet kan inwerken, werkt het niet.
.
.

Sterke verhoorning van de huid

Als je een bovengemiddelde sterke verhoorning hebt van je huid.
Hierdoor is je huid teveel afgesloten waardoor Phitex® ClearUp  niet in de huid kan komen.  Daardoor werkt het niet.
Oplossing:  Eenmalig een peelingbehandeling bij een huidspecialist om de ergste verhoorning te verwijderen.
Daarna kan Phitex® ClearUp  weer goed door de huid opgenomen worden.
.
.
Zijde
Phitex® ClearUp  is niet  getest op zijn werking op zijde.
Wij adviseren daarom het product niet te gebruiken op zijde.
De werking van Phitex® ClearUp  is getest op katoen en polyester.
Wij adviseren daarom het product alleen te gebruiken op katoen en polyester, waarbij katoen de voorkeur heeft
.